Wynn’s Diesel Partikelfilterrenare

399,00 kr inkl. moms

Rädda ditt partikelfilter – spara 10.000-tals kronor!

Wynn’s Diesel Partikel Filter Regenerator är utvecklad för akut behov av effektiv rengöring och regenerering av dieselpartikelfilter i problemlösande syfte och när varningslampan lyser. Aktiva komponenter såsom Cerium i tillsatsen gör att sotpartiklarna redan börjar förbrännas vid 375 grader Celsius. Rengöringen av partikelfiltret sker snabbare och lättare vilket innebär att risken för igensatt partikelfilter minskar radikalt. Tillsatsen minskar uppbyggnaden av sotpartiklar i partikelfiltret och detta leder till bättre flöde av avgaserna samt återställd motorstyrka. Därmed minskar risken för driftstörningar och dyra reparationer. Om varningslampan för igensatt partikelfilter lyser är det inte försent att rädda partikelfiltret. Tillsatsen gör så att en del av sotpartiklarna omedelbart börjar förbrännas. Avgaserna börjar strömma genom partikelfiltret som då påbörjar en fullständig rengöringsprocess av dieselpartikelfiltret. Detta sker både snabbt och effektivt. Wynn’s Diesel Partikel Filter Regenerator ökar livslängden på det dyra partikelfiltret.

Artikelnr: WYN28392 Kategori:

Beskrivning

Wynn´s dieselpartikelfilter regenerator gör en kraftfull rengöring av dieselpartikelfiltret. Passar alla typer av dieselbilar såsom t ex Volvo, Audi, BMW, Mercedes m fl. Frigör och rengör blockerade partikelfilter från sot. Rekommenderas till alla typer av dieselmotorer med partikelfilter som har problem med sotigt partikelfilter. För att undvika igensatt dieselpartikel filter bör du underhålls behandla med Wynn’s Diesel Particulate Filter Cleaner. Den är både billig och effektiv. Ceriumtillsats gör den till den bästa produkten på marknaden!

Hur är det med fordon som har ett inbyggt rengöringssystem för partikelfilter?

Vissa fordon är utrustade med en liten tank som innehåller en tillsats som automatiskt tillsätter vätska för rengöring av partikelfiltret. Att hålla koll på nivån och fylla på vätska i inbyggda system kan vara ganska komplicerat och kostsamt.

Wynn’s tillsats förstärker rengöringen av partikelfiltret.

Produkten är enkel att använda – ingen demontering krävs!

Mer information

Storlek

500 ml