Wynn’s Supremium bensin

179,00 kr inkl. moms

Wynns Supremium Bensin är ett tillsatspaket som utvecklats för att förbättra kvaliteten på vanlig bensin eller E10 bränsle till premiumkvalite.

Reducerar skadliga utsläpp upp till 30%.

För direkta eller indirekta bensininsprutningsmotorer och hybridfordon.

För användning i alla typer av bensin, inklusive E10 bränsle.

Artikelnr: WYN22810 Kategori:

Beskrivning

Höj kvaliteten på bensinen! Trimma ditt bränsle och bli godkänd hos Bilbesiktingen!

Använd Wynn´s Supremium Bensin regelbundet så ökar du livslängden på bränslesystemet och får mer kraft i motorn. Samtidigt minskar bränsleförbrukningen och utsläppen av farliga HC- och CO värden. Additiver med höga halter av smörjande egenskaper underhåller bränslesystemet under hela behandlingstiden. Detta minskar sotbeläggningar och slitage på bränslespridarna och bränslepumpen som därmed håller längre.

En speciellt smörjande additiv, en friktionsmodifierare, gör att bränslepumpen och bränslespridarna jobbar lättare. Motorn arbetar mjukare och tystare och effekten ökar. Bränsleförbrukningen minskar.

Använd Wynn’s Supremium Bensin vid varje tankning. Du får då det bästa bränslet som går att uppbringa på vanliga tankstationer.

Wynns´s Supremium Bensin fungerar även bra till fordon som tankas med E85. Produkten är enkel att använda – ingen demontering krävs!

Mer information

Storlek

250 ml