Gulf Ultrasynth GMX 5W-30

Från: 669,00 kr

Helsyntetisk motorolja speciellt anpassade för den amerikanska bilparken. Unika friktionsaddtitiv som ger högsta bränslebesparing. API SN, ILSAC GF-5, Dexos 1.

Nollställ
Artikelnr: GLF1228 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Ultrasynth GMX 5W-30 är en avancerad syntetisk energibesparande motorolja, speciellt utvecklad för de mest moderna hög effekt- bensin och turboladdade motorer i personbilar, terrängbilar och lätta lastbilar. Är även lämplig för etanolinnehållande bränslen upp till E85. Den är framtagen för att förbättra bränsleekonomin och minska fordonets utsläpp och skydda turbo komponenterna. Gulf Ultrasynth GMX 5W-30 är baserad på exceptionell kvalitet utav syntetisk basolja i kombination med ett speciellt valt tillsatspaket för att nå önskade egenskaper:

Rekommenderad användning

Lämplig för de senaste bensin- och turboladdade motorer tillverkade av bl.a. GM, Ford som kräver de senaste amerikanska bensin specifikationerna. Rekommenderas där Dexos 1 krävs, som ersätter de tidigare specifikationerna GM4718M och GM6094M.

Egenskaper – fördelar

• Speciellafriktions modifierare används i denna energibesparande olja för att bidra till förbättrad bränsleekonomi.

• Erbjuder utmärkt smörjning vid låga temperaturer och skyddar motorn vid höga temperaturer.

• Överlägsna volatilitet egenskaper minskar oljeförbrukningen och kolväte-utsläpp (VOC).

• Avancerade additiv ökar avgasreningssystemet hållbarhet.

• Kompatibel med etanol-innehållande bränslen upp till E85.

Mer information

Storlek

4 Liter, 20 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1228_Gulf_Ultrasynth_GMX_5W-30.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(01)MSDSSV_Passenger_Car_Motor_Oils_%5BPCMO%5D/SDSSE_1228_-_Ultrasynth_GMX_5W-30.pdf