Gulf Syngear 75W-140

Från: 259,00 kr

Helsyntetisk transmissionsolja för hela drivlinan av högsta kvalitet för högt belastade transmissioner och axlar i tunga samt lätta lastbilar med höga prestanda. Termisk stabil och högt viskositetindex säkerställer prestanda i krävande förhållanden. För bakaxlar, synkroniserade och icke synkroniserade manuella växlar. Ej för Limit Slip. API GL-5/MT-1, Scania STO 2:0 (axlar och växellåda), MIL-L-2105D/MIL-PRF-2105E, SAE J 2360, Mack GO-J.

Nollställ
Artikelnr: GLF2381 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Syngear är en helsyntetisk transmissionsolja för hela drivlinan av högsta möjliga kvalitet. Den är utformad för att möta de mest krävande specifikationerna från Europeiska transmissionstillverkare. Gulf Syngear är en blandning av syntetiska basoljor och ett avancerat additivpaket vilket ger en utomordentlig lastupptagningsförmåga och ett oöverträffat skydd för drivlinan. Det höga viskositetsindexet bidrar till en effektiv smörjning i applikationer som utsätts för olika driftsförhållanden.

Rekommenderad användning

Högt belastade manuella transmissioner och axlar som kräver oljor enligt API GL-5 och MT-1. För lätta och tunga fordon, bussar och skåpbilar och entreprenad-maskiner i anläggnings-, gruv- och lantbruksdrift. Syngear 75W-140 är även det självklara valet för marina applikationer som växelhus på utombords- och inombordsmotorer där en högkvalitativ transmissionsolja krävs.

Rekommenderas inte för automattransmissioner eller till enheter med Limited Slip.

Egenskaper – fördelar

• Minskar oxidering och ansamling av föroreningar.

• Exceptionellt slitagehämmande egenskaper.

• Utmärkta friktionsegenskaper.

• Effektivt rost- och korrosionsskydd.

• Mycket bra flytbarhet vid låga temperaturer.

• Klarar extrema förhållanden.

• Förbättrad bränsleekonomi och smidigare växlingar.

• Flerfunktionalitet gör det möjligt att använda enbart ett smörjmedel för både högt belastade växlar som axlar.

Mer information

Storlek

1 Liter, 20 Liter, 60 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/2381_Gulf_Syngear_75W-140.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(03)MSDSSV_Automotive_Gear_&_Transmission_Oils_%5BAGO%5D/MSDSSV_2381_Gulf_Syngear_75W-140.pdf