Gulf Superfleet ULD 10W-40

Från: 2.739,00 kr

GLF1523 Ultra high performance syntetisk motorolja för förlängda bytesintervaller ”Extra Long Drain”. Oljan är konstruerad för användning i de flesta krävande tunga dieselmotorer utan DPF som uppfyller Euro IV och Euro V utsläppsnormer samt Scanias Euro VI mototrer.

Nollställ
Artikelnr: GLF1523 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Superfleet ULD 10W-40 är en högprestanda motorolja utvecklat för att ge bästa skydd för moderna motorer med hög presterande dieselmotorer som körs i krävande förhållanden. Den är formulerad med högsta kvalitet av basoljor och innehåller avancerad additivteknik för att ge bästa smörjning samt förlängda bytesintervaller “Extra Long Drain”. Oljan är konstruerad för användning i de flesta krävande tunga dieselmotorer utan DPF som uppfyller Euro IV och Euro V utsläppsnormer samt Scanias Euro VI motorer.

Rekommenderad användning

För de flesta dieselmotorer utan DPF som uppfyller Euro IV och Euro V kraven såväl som Scanias Euro VI motorer. För dieselfordon som används i olika applikationer såsom landsvägsdrift, entreprenad, lantbruk, gruvor m.m. Passar även äldre motorer som är under Euro IV kraven.

Egenskaper – fördelar

•Minskar oxidering och förtjockning av oljan.

•Förlänger oljebytesintervall.

•Högt viskositetsindex som ger bibehållen verkan över stora temperaturområden.

•Mycket bra skjuvstabilitet vilket behåller viskositeten och minskar oljeförbrukning

•Begränsar cylinderpolering.

•Goda lågtemperaturegenskaper underlättar kallstart och säkerställer bra slitageskydd vid kallstarter.

•Avancerad reningsteknik som skyddar mot högtemperaturavlagringar.

Mer information

Storlek

20 Liter, 200 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1523_Gulf_Superfleet_ULD_10W-40.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(02)MSDSSV_Heavy_Duty_Diesel_Engine_Oils_HDDEO/MSDSSV_1523_Gulf_Superfleet_ULD_10W-40.pdf