Gulf Super Tractor Oil Universal 15W-40

Från: 369,00 kr

En kombiolja utvecklad för användning inom moderna lantbruksapplikationer i de flertal olika utrustningar som förekommer på traktorer. Dessa högpresterande STOU-oljor är lämpliga för användning i både diesel-, och bensinmotorer, konventionella kuggväxlar, powershift transmissioner, hydrostatiska transmissioner, hydraulik, slutväxlar, servostyrningar och våta bromsar som förekommer i olika lantbruksapplikationer. API CF-4/CE, SF, GL-4, MF 1145/1144, Allison C-4, ZF TE ML 06B/06C/07B, John Deere J27C.

Nollställ
Artikelnr: GLF1750 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Super Tractor Oil Universal serien består av universella oljor utvecklade för användning i de olika utrustningar som förekommer på traktorer. Dessa oljor är uppbyggda av speciellt utvalda basoljor och avancerade tillsatser för att ge en tillförlitlig smörjning i ett stort antal varierande lantbruksapplikationer. Dessa hög prestanda STOU oljor är lämpliga för användning i både diesel- och bensinmotorer, konventionella kuggväxlar, powershift transmissioner, hydrostatiska transmissioner, hydraulik, slutväxlar, servo styrningar och våta bromsar som förekommer i olika lantbruksapplikationer.

Användningsområden

Lämplig för de flesta diesel/bensin motorer med eller utan turbo och transmissioner/hydraulsystem som ingår i traktorer och övrig utrustning förekommande på lantbruksmaskiner. Även lämplig för andra tillämpningar i utrustningar som förekommer inom lantbruket inklusive våta bromsar, powershift transmissioner, hydrostater, servostyrningar och konventionella kuggväxlar.

Egenskaper – fördelar

• Mångfunktionsförmåga hos dessa oljor gör dem lämpliga för de flesta smörjapplikationerna i de utrustningar som förekommer inom lantbruket, vilket minskar antal lagerhållna produkter och risk för fel val av smörjmedel.

• God termisk-oxidations stabilitet och mycket effektiv detergent/dispergerings förmåga ger full kontroll över slambildning och avlagringar vilket medför renare motorer.

• Skyddar växlar, transmissioner och lager mot slitage och ytskador

• Garanterar en jämn (ryck fri) hydraulfunktion.

• Utmärkta antikorrosionsegenskaper skyddar de ingående komponenter

• Goda lågtemperaturegenskaper garanterar minskat slitage och förbättrad hydraulfunktion i samband med kallstarter

Mer information

Storlek

5 Liter, 20 Liter, 60 Liter, 200 Liter, 1000 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1720-1750_Gulf_Super_Tractor_Oil_Universal.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(08)MSDSSV_Tractor_&_Milking_Machine_Oils/MSDSSV_1750_Gulf_Super_Tractor_Oil_Universal_15W-40.pdf