Gulf Pride 4004 10W-40

Från: 149,00 kr

En högkvalitets 4-takts motorolja för de modernaste bensindrivna, vattenkylda inom/utombordsmotorerna. Denna enastående mineralbaserade motorolja är utvecklad för marint bruk och de tuffa förhållanden som marina motorer utsätts för. Ger högsta skydd mot slitage, avlagringar och korrosion. Oljan uppfyller garantikraven från de ledande motortillverkarna som rekommenderar FC-W® oljor. API SL, NMMA FC-W.

Nollställ
Artikelnr: GLF1982 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Pride 4004 10W-40 är en högkvalitativ 4-takts motorolja, speciellt utvecklad för de moderna bensindrivna vattenkylda högeffektmotorerna. Den fungerar lika bra till in- och utombordsmotorer och vattenskotrar. Denna kvalitetsolja är utvecklad för maximal prestanda under de stränga driftsförhållanden som förekommer i marin miljö och ger en utmärkt smörjning och ett utomordentligt skydd mot slitage, avsättningar, rost och korrosion.

Rekommenderad användning

I moderna 4-takts högeffekt motorer som drivs med bensin och är vattenkylda och är under garanti åtaganden enligt specifikationen för kvalitets oljor betecknad NMMA FCW®.

Egenskaper – fördelar

• Den exceptionella skjuvstabiliteten förhindrar viskositetsförändring vilket ger ett utmärkt slitageskydd i motorer som överbelastas under längre tidsperioder.

• Speciella rostinhibitorer skyddar mot rost och korrosion även i saltvatten miljö

• Goda lågtemperaturegenskaper bidrar till enklare kallstarter

• Aktiva detergenter garanterar renare motorer

Mer information

Storlek

1 Liter, 4 Liter, 200 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1982_Gulf_pride_4004.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(07)MSDSSV_Small_Engine_Oils_(2_&_4_Stroke_Motorcycle,_Snowmobile_&_Outboard_Engine_Oils)/MSDSSV_1982_Gulf_Pride_4004.pdf