Gulf Pride 3000

Från: 159,00 kr

För vatten- och luftkylda 2-takts utombordsmotorer som utsätts för hög belastning och höga hastigheter under längre perioder. Både för motorer med förblandat bränsle och oljeinsprutningssystem. Askfri formulering utvecklad för att uppfylla de hårdaste kraven även under de mest extrema driftsförhållanden. Avancerad additivteknologi säkerställer optimal smörjning samtidigt som oljan skyddar mot skadliga avlagringar på kolvar och andra motordelar. NMMA TC-W3®.

Nollställ
Artikelnr: GLF1981 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Pride 3000 är en högkvalitativ, asklös 2-takts motorolja, formulerad för att uppfylla de höga krav som ställs för moderna utombordsmotorer. Oljan är avsedd för de krävande driftsförhållanden som råder i marin miljö och överträffar de strängaste prestandakrav enligt senaste National Marine Manufacturers Association´s specifikation, NMMA TC-W 3®. Den är certifierad av NMMA enligt TC-W3® (certifikat nummer RL-92002B). Den moderna asklösa additivteknologin som används bidrar till utmärkt smörjning och ett utomordentligt skydd mot rost och korrosion.

Rekommenderad användning

I de senaste högeffekts 2-takts utombordsmotorer som är under garanti åtaganden enligt specifikationen för kvalitets oljor betecknad NMMA TC-W3®. För vattenkylda 2-takts motorer där NMMA TC-W2®, NMMA TC-W eller liknande smörjmedel efterfrågas. Förblandad med bensin eller via injektorer i olika förhållanden beroende på insprutnings system.

Egenskaper – fördelar

• Den senaste additivteknologin skyddar mot kolvslitage, garanterar renare motorer, minimerar beläggningar i motorns förbränningsrum och ger minimalt med avlagringar i avgasportarna.

• Asklösa detergenter förhindrar fastnande kolvringar, beläggningar på tändstiftselektroder och glödtändare.

• Speciell rostinhibitor skyddar mot rost och korrosion i saltvattensmiljö

• Den biologiska nedbrytbarheten minimerar påverkan på vattenlevande organismer.

• God blandbarhet ger en stabil olja/bensinblandning även om oljan utsätts för kyla

Mer information

Storlek

1 Liter, 4 Liter, 20 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1981_Gulf_Pride_3000.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(07)MSDSSV_Small_Engine_Oils_(2_&_4_Stroke_Motorcycle,_Snowmobile_&_Outboard_Engine_Oils)/MSDSSV_1981_Gulf_Pride_3000.pdf