Gulf Power Trac 4T 10W-40

Från: 159,00 kr

Delsyntetisk olja till 4-takts mc-motorer. Stark oljefilm skyddarmotorn samt växellådan vid höga temperaturer och överträffar många motortillverkares krav på motorolja. JASO MA, API SL

Nollställ
Artikelnr: GLF1298 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Power Trac 4T är en delsyntetisk motorolja för bensinmotorer framtagen för de senaste luftkylda fyrtaktsmotorerna i moderna prestandamotorcyklar. Oljan är baserad på speciellt utvalda basoljor och tillsammans med en avancerad additivteknologi lever den upp till ledande tillverkares allra senaste krav gällande smörjning och renlighet. P.g.a. oljans goda temperaturtåliga egenskaper ger den ett enastående skydd även under hård belastning i såväl motorer och växellådor som kopplingar i motorcyklar med våtkoppling.

Rekommenderad användning

Gulf Power Trac 4T rekommenderas till bensindrivna fyrtaktsmotorer från dagens ledande motorcykeltillverkare som kräver en olja som uppfyller API SL och JASO MA specifikationer.

Egenskaper – fördelar

• En utomordentlig oxidationsstabilitet vid höga temperaturer reducerar nedbrytning av oljan och tillsammans med aktiva detergenter möjliggör förlängda bytesintervaller.

• Väl avvägda friktionsegenskaper minimerar slirning i koppling med jämnare gång och förbättrad bränsleekonomi som följd.

• Väl utvecklad skjuvningsstabilitet bevarar oljans viskositet även under hög belastning och temperatur.

• Enastående lågtemperaturegenskaper underlättar kallstarter och säkerställer god smörjning vid kallstart.

• Aktivt korrosionsskydd skyddar vitala motorkomponenter mot angrepp.

Mer information

Storlek

1 Liter, 4 Liter, 20 Liter, 60 Liter, 200 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1298_Gulf_Power_Trac_4T_10W-40.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(07)MSDSSV_Small_Engine_Oils_(2_&_4_Stroke_Motorcycle,_Snowmobile_&_Outboard_Engine_Oils)/MSDSSV_1298_Gulf_Power_Trac_4T_10W-40.pdf