Gulf Harmony AW 46

Från: 1.529,00 kr

Gulf Harmony AW är en högpresterande anti-wear hydraulolja utvecklad för hydraulsystem som arbetar med höga tryck under måttliga till svår förhållanden i mobila och industriella applikationer. rekommenderas för användning i moderna hydrauliska system och på marknaden förekommande pumpar (kugghjuls-, axial- kolv-, ving- och andra hydraulpumpar) som opererar med höga tryck. Rekommenderas även för smörjning av lager, spindlar, hydrostatiska transmissioner och annan industriell smörjning.

Nollställ
Artikelnr: GLF3507 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Harmony AW (Anti Wear) är en förstklassig hydraulolja, blandad på basolja av högsta kvalitet och speciellt utvalda additiv. Oljan har en enastående vattensepareringsförmåga och är i första hand formulerad för HD (Heavy Duty) och anti wear applikationer. Gulf Harmony AW rekommenderas för användning i moderna hydrauliska system och på marknaden förekommande pumpar (kugghjuls, axial kolv, ving och andra hydraulpumpar) med oljetryck från 70 till 350 bar. Oljan rekommenderas även för smörjning av lager, spindlar, hydrostatiska transmissioner, hydrauliska kopplingar och i vissa fall också i växlar.

Egenskaper – fördelar

 Utmärkta antiwear egenskaper.

 Lämplig för stort sett alla hydraulpumpar.

 Mycket oxidationsstabil.

 Enastående vattenseparering

 Ökad livslängd på olja och hydrauliska installationer.

Mer information

Storlek

20 Liter, 60 Liter, 200 Liter, 1000 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/3507_Gulf_Harmony_AW_46.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(10)MSDSSV_Hydraulic,_Bearing_&_Circulating_Oils_&_Fire_Resistant_Hydraulic_Fluids_%5BFRHF%5D/MSDSSV_3504-3509_Gulf_Harmony_AW_Range.pdf