Gulf Fleet Force Synth 10W-40

Från: 2.189,00 kr

Högpresterande Longlife helsyntetisk dieselmotorolja. Möter kraven från alla ledande Europeiska motortillverkare med avseende på Euro 4 avgas normer. Ger ett optimalt motorskydd och förlängda bytesintervaller. För dieselmotorer som används under extrema förhållanden och inte är försedda med dieselpartikelfilter. ACEA E7/E4, API CF, MB 228.5, Cummins CES 20072, MAN M3277, MTU Type 3.

Nollställ
Artikelnr: GLF1512 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Fleet Force Synth är en syntetisk Heavy Duty (HD) dieselmotorolja utvecklad för att möta kraven som ställs av Europeiska motortillverkare med avseende på de senaste Euro 4 emissions normer. Formuleringen för Gulf Fleet Force Synth består av syntetiska basoljor av högsta kvalitet och avancerade tillsatser som ger ett optimalt motorskydd och möjlighet till extra långa oljebytesintervall. Oljan uppfyller de senaste ACEA E7 och ACEA E4 specifikationerna och är lämplig för användning i de flesta moderna tunga fordon, där motorer utsätts för extrema påfrestningar och förlängda serviceintervall.

Rekommenderad användning

Gulf Fleet Force Synth är lämplig för alla diesel motorer, turboladdade som icke överladdade diesel motorer vilka används under normal landsvägskörning, inom gruvdrift, markberedning eller andra former av entreprenadverksamhet. För de senaste HD-dieselmotorer som inte är försedda med dieselpartikelfilter och används vid kalla klimat. Gulf Fleet Force Synth 5W-30 är lämplig för motorer med avgasrecirkulation (EGR-ventil).

Egenskaper – fördelar

• Skyddar mot slitage. Minskar oxidering och förtjockning av oljan.

• Förlänger oljebytesintervall.

• Reducerar avlagringar på kolvar vilket ökar livslängden på motorn.

• Garanterad smörjning genom att viskositeten bibehålls även vid hög belastning och höga temperaturer.

• Goda lågtemperaturegenskaper underlättar kallstart och säkerställer bra slitageskydd vid kallstarter.

Mer information

Storlek

20 Liter, 200 Liter, 1000 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/1512_Gulf_Fleet_Force_Synth_10W-40.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(02)MSDSSV_Heavy_Duty_Diesel_Engine_Oils_%5BHDDEO%5D/MSDSSV_1512_Gulf_Fleet_Force_Synth_10W-40.pdf