Gulf EP Lubricant SY 150

Från: 4.179,00 kr

Helsyntetisk polyalfaolefin (PAO) baserad olja för smörjning av industriväxlar. Högt viskositet index på basoljan ger mycket bra lågtemperaturegenskaper. Avsedd för alla typer av växlar och lager m.m.

Nollställ
Artikelnr: GLF2810 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf EP Lubricant SY oljor är en syntetisk högpresterande växellådsolja utvecklad för smörjning av tunga industriella växlar samt vissa mobila utrustningar som arbetar under svåra driftsförhållanden. Den är formulerad av PAO syntetiska basoljor med exceptionell oxidationsstabila och termiska egenskaper samt utmärkta lågtemperatur- egenskaper. Kombinationen av naturligt högt viskositetsindex och med ett noggrant utvalt additivpaket ger utmärkt skydd mot nötning och motståndskraft mot ”micropitting” (utmattning av kugghjulständer).

Rekommenderad användning

Gulf EP Lubricant SY är speciellt anpassad för användning i mycket låga eller höga temperaturer. Rekommenderas i en rad olika industriella växlar samt transmissioner såsom hypoid-, kugg-, skruv-, och snäckväxlar, i tunga slutna industriella växlar som arbetar under hård belastning. Lämplig för stänk- eller cirkulationssystem, för dimmsmörjning och i marina applikationer. Kan även användas för smörjning av glid- och rullningslager.

Egenskaper – fördelar

• Extremt bra lastbärande förmåga och skydd mot ”micro-pitting” skyddar växlar mot nötning och slitage och leder till längre livslängd och minskade underhållskostnader.

• Överlägset termooxidationsstabil som förhindrar avlagringar i oljan och leder till ökad renhet i systemen och förlänga bytesintervaller.

• Ökad livslängd på olja och hydrauliska installationer genom de avancerade EP tillsatserna.

• Effektiv skydd mot rost och korrosion.

• Högt viskositetsindex ger effektiv smörjning i ett mycket brett temperaturområde.

• Mycket bra luft- och vattenavskiljande förmåga som ger minimal skumning.

Mer information

Storlek

20 Liter, 200 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/2811_-_2812_Gulf_EP_Lubricant_SY.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(11)MSDSSV_Industrial_Gear_Oils/MSDSSV_2810_Gulf_EP_Lubricant_SY_150.pdf