Gulf EP Lubricant HD 680

2.059,00 kr inkl. moms

Mineraloljebaserad högkvalitativ olja för smörjning av industriväxlar med EP additiv för höga tryck och snabba belastningsförändringar. Bra skydd mot termooxidativ nedbrytning hindrar uppkomst av avlagringar och förtjockning. Avsedd för alla typer av växlar, även i marina applikationer.

Artikelnr: GLF261463 Kategorier: ,

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf EP Lubricant HD är en högpresterande växellådsolja utvecklad för smörjning av tunga industriella växlar samt vissa mobila utrustningar som arbetar under svåra driftsförhållanden. Den är baserad på högkvalitativa basoljor och svavel-fosfor typ högtrycks additiv (EP Extreme Pressure) som ger utmärkt lastbärande egenskaper och skyddar mot stötar och slitage även vid höga tryck. Den höga termooxidativ stabiliteten förhindrar slambildning och förtjockning av oljan. Dessutom har EP Lubricant HD har en mycket goda luft- och vattenavskiljande förmåga och ger minimal skumning.

Rekommenderad användning

Gulf EP Lubricant HD oljor rekommenderas i en rad olika industriella växlar samt transmissioner såsom hypoid-, kugg-, skruv-, och snäckväxlar, i tunga slutna industriella växlar som arbetar under hård belastning. Lämplig för stänk- eller cirkulationssystem, för dimmsmörjning och i marina applikationer. Kan även användas för smörjning av glid- och rullningslager.

Egenskaper – fördelar

• Mycket termooxidationsstabil som förhindrar avlagringar i oljan och leder till ökad renhet i systemen och förlänga bytesintervaller.

• Enastående förmåga att separera bort vattenförekomst.

• Ökad livslängd på olja och hydrauliska installationer genom de avancerade EP tillsatserna.

• Effektiv skydd mot rost och korrosion.

• Högt viskositetsindex.

• Mycket bra luft- och vattenavskiljande förmåga som ger minimal skumning.

Mer information

Storlek

20 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/2608_-_2614_Gulf_EP_Lubricant_HD.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(11)MSDSSV_Industrial_Gear_Oils/MSDSSV_2608-2614_Gulf_EP_Lubricant_HD_Range.pdf