Gulf Crown USG 2.5

Från: 69,00 kr

Litium-Calcium fett med AW-additiv. Speciellt framtagen som ett universalfett med hög mekanisk och termisk stabilitet samt förstärkt rostskydd och extremt vattenavstötande. Ett fett för fartygets hela behov av smörjning. Brun färg.

Nollställ
Artikelnr: GLF5026 Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning

Gulf Crown USG 2,5 är ett högkvalitativt, litium/kalciumfett uppbyggd av högraffinerad mineralbasolja. Fettet är uppbyggt av AW(anti-wear) additiver, antioxidanter och en stor del korrosiva inhibitorer. Dessutom är extra polymerer tillsatta för att förstärka vidhäftningen i fettet. Gulf Crown USG 2,5 har förstärkt rostskydd, utmärkt belastningsmotstånd, bra oxidationsresistens samt utomordentliga vattenavstötande egenskaper. Gulf Crown USG 2,5 är ett fett som i marina applikationer överträffar traditionella kalcium- och litiumfetter gällande vattenavstötning, arbetstemperaturområde, mekanisk stabilitet och hög arbetsbelastning.

Rekommenderad användning

Gulf Crown USG 2,5 rekommenderas som ett allmänt marint fett för smörjning av roder, lager och växlar inklusive fisksorterare, ankarvinscher samt propelleraxlar (Stern Tube) ”Ett smörjfett för hela fartygets behov”. Fettets uppbyggnad och vattenavstötande egenskaper gör att Gulf Crown USG 2,5 även passar till lantbruks- och fordonsapplikationer där fettet utsätts för högt tryck och risk för vattenspolning.

Mer information

Storlek

0,23 Liter, 0,4 Liter Patron, 0,4 Liter Tub, 18 Liter, 50 Liter, 180 Liter

Produktblad

https://smorjgropen.se/files/5026_Gulf_Crown_USG_2,5.pdf

Säkerhetsblad

https://smorjgropen.se/files/SVENSKE_SAKERHETSDATABLADER_2010/(22)MSDSSV_Greases/MSDSSV_5026_Gulf_Crown_USG_2.5.pdf