Wynn’s Aircomatic III

6.999,00 kr inkl. moms

Wynn’s Aircomatic III AC-maskin rengör bilens luftkonditioneringssystem. Den används idag av flera stora bilverkstäder som Volvo, Bilia, Ford, BMW, Volkswagen med flera för att rengöra AC-anläggningen i bilar. Wynn’s AC-saneringsmaskin tar bort dåliga lukter i bilen och förhindrar tillväxten av svamp och bakterier som kan ge unken lukt i AC_anläggningen.

Wynn’s Aircomatic III är en verkstadsmaskin för AC-rengöring. Den användas ihop med produkterna/vätskorna Wynn’s Airco Clean Ultraljuds behandling mot bakterier och dålig lukt i AC-anläggningen samt Wynn’s Air Purifier för borttagning och förebyggande mot dåliga odörer i interiörer.

Artikelnr: WYN68480 Kategori:

Beskrivning

Wynn’s Aircomatic III är enkel att använda. Ingen övervakning behövs under behandlingen. Rengör hela ventilationssystemet i bilar och interiören, beroende på vilken av de två behandlingsmetoderna man väljer. Med hjälp av den mycket fina finfördelningen av vätskorna bildas en dimma med små droppar ner till mindre än 5 microner, vilket gör att en fin spridning och funktion på behandlingen säkerställs. Inget behov av specialverktyg. Maskinen stoppar automatiskt när behandlingen är klar.